Pages

Saturday, 2 May 2009

I want the Lip Gloss from Roxychick


Before the transformation



After the transformation



I want that Lip Gloss sponsored by Roxychick in Emila's latest giveaway. I am running out of my lip gloss anyway..Whatever it is..I think I need that lip gloss since I am in the midst of transforming myself to a new person. I just had my new hair cut and style today. A bit like Cleopatra but dunno whether it look nice on Marvic or not..well..u can be the judge for the new look...Whatever it is...I need and I want that super Lip Gloss....Give it to me!!!!

Not only AF student had their transformation, I also joining in with my own version of transformation. Roxychick's Lip Gloss will surely help me a lot in this transformation process.

24 comments:

  1. Cuteenyaa sis!!
    Rambut baru tu memang lawa laa :D
    Kenapa lambat post pasal lipgloss tu?
    Yang last skali Maurica dah chop..

    ReplyDelete
  2. tu la balqis..akak bar je sampai kat rumah..check blog and terus buat post tu..skali tengok marzie dah dpt..uhuhhh

    ReplyDelete
  3. dear, u eyes are so menggoda! :)
    nice hair cut marvic.. ;)

    ReplyDelete
  4. u dah tergoda ke diya...kekeke...thanks for the compliment

    ReplyDelete
  5. Maria!!!! Soru dah habis! yang kak emi punya akak dah bagi kat Shemah!! Next time ok! jangan nangis ya!!!

    ReplyDelete
  6. Cun la Maria!!!!! Macam cleopatra tu!!!!

    ReplyDelete
  7. kak emi, maria x nangis la...saje nak cuba nasib tadi....thanks for the compliment..saja nak ubah angin..and rupa

    ReplyDelete
  8. No wonder la nampak ramai yang mengomen kat Roxychick tu. Rupanya kes lip gloss.

    Anyway, nice hair do la. Awesome!! Cleopatra tu, lepas nii dgn transformasi baru, musti boleh rule the world cam Cleopatra. You go girl.. uhuuu!! (sila mimik gaya-gaya minah black ya) lol.

    Alrighty then, Happy weekend n happy blogging :)

    ReplyDelete
  9. rizal..semua ni mmg pasal kes lip gloss la....thanks for the compliment...aku Amin kan je apa yg u cakap tu...harap2 i can rule the wolrd mcm cleeopatra..kena mandi susu lepas ni...hehehehe

    ReplyDelete
  10. wah marvic, i suka new hair style!! ctk!!

    ReplyDelete
  11. thanks TH..hehehe..now people call me amoi already....hahaha

    ReplyDelete
  12. amoi.. marvic :) hee...

    ReplyDelete
  13. marvic,
    alahai... kesiannya u...
    i'm sorry sbb i pon tak aware of the contest yg kak emil buat the other day. bila kat rumah mmg susah la nak masuk internet.

    anyway, if ada apa2 benda yg i nak sponsor lagi nnt i bgtau eh. make sure u can masuk awal2..

    btw, nice new image! =P

    ReplyDelete
  14. roxy, i saje nak mencuba nasib....mmg x expect apa2 pon..hehehehe..thanks for the compliment..hehehe

    ReplyDelete
  15. jangan sad.. ada contest kat twinshappiness.com mari.. join :)

    ReplyDelete
  16. thank TH..I'll be there soon...

    ReplyDelete
  17. ur new hair...mmg vogue..go go cleopatra

    ReplyDelete
  18. vogue ke?..kekekeke...boring dgn style lama..so ambik angin baru jap..hehehe

    ReplyDelete
  19. Wah cleopatra style.. Marvic cun, boleh bertukar jadi minah arab lepas nih.. look like Egyptian..

    ReplyDelete
  20. Linda..ye ker i look like Egyptian...ni nak kena mandi susu la lepas ni..wakakaka

    ReplyDelete
  21. cutenyer rambut baru. ai pon nak tukar angin gak lah. hehehh

    ReplyDelete
  22. All the best Marvic getting those cool lip gloss:)
    Sure look nice on you!

    ReplyDelete
  23. Yoon See, i'm not getting any but surely will buy one for myself any soon...hehehe

    ReplyDelete